Cargotrackers

Cargotrackers
Cargotrackers Bee Media Επαγγελματικό φυλλάδιο
Η Cargotrackers είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις οδικών και ναυτιλιακών μεταφορών, καθώς και υπηρεσίες εκτελωνισμού εμπορευμάτων στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Σημειώνεται πως η Cargotrackers διαθέτει εμπειρία 20 ετών στο χώρο των διεθνών μεταφορών.
Η Bee Media συνεργάστηκε με την Cargotrackers για τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, η οποία περιελάμβανε το σχεδιασμό λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών και εταιρικού φυλαδίου, καθώς και για τη δημιουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησης.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε σε περιβάλλον wordpress, ενώ σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές για την σωστή εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα φιλική ως προς τη Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης, καταφέρνοντας να εμφανίζεται στην πρώτη ή δεύτερη θέση, για το μεγαλύτερο όγκο των αναζητήσεων που αφορούν την εταιρεία.
Η Bee Media είναι επίσης υπεύθυνη για το SEO Optimisation της ιστοσελίδας cargotrackers.gr καθώς και για την διαχείριση των Google Ads.
Υπηρεσίες
  1. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
  2. Web design
  3. Web development
  4. SEO Optimisation
  5. Google Ads